Тен Хаг обяви първата голяма цел пред Манчестър Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ерик Тен Хаг ще преследва класиране в ШЛ в първия си сезон начело на Юнайтед

Новият треньор на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг назова основната цел на клуба през следващия сезон. Отборът от “Олд Трафорд” ще се фокусира върху класиране за Шампионската лига, тъй като през този сезон „червените дяволи“ завършиха извън топ 4 и ще играят най-вероятно в Лига Европа през новата кампания.

„Шампионската лига – това е задължителна цел. Целта е да направим Манчестър Юнайтед отново устойчиво представящ се отбор в Европа, както направихме в Аякс и достигане до Шампионска лига е първата предпоставка. В Юнайтед трябва да се гради и да се печели. “Олд Трафорд” е наречен “Театъра на мечтите” с причина. Това е славен клуб”, заяви Тен Хаг.

“Всеки знае историите на големите отбори тук. Тези на сър Алекс Фъргюсън, разбира се, но и тези преди него. Страхотният тим от петдесетте, който изчезва в самолетната катастрофа. Историята е впечатляваща. Имаме опции, имаме финанси, факторите са налице, за да направим правилните стъпки”, коментира бившият треньор на Аякс, който вече е в Англия и в неделя ще наблюдава последния мач за сезона на “червените дяволи” срещу Кристъл Палас.