Тен Хаг: Знаем какво трябва да направим срещу Реал Сосиедад
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "червените дяволи" е необходим успех с поне два гола разлика, за да оглавят таблицата в група "E".

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик тен Хаг, говори на официална пресконференция преди гостуването на Реал Сосиедад в последен мач от груповата фаза на Лига Европа.

Двубоят между двата отбора, който ще се състои на испанска земя, е в утрешния ден и стартира от 19:45 часа.

“Очевидно е много важно. Можем да спечелим утре вечер. Знаем какво трябва да направим. Трябва победим с разлика от два гола”, заяви Тен Хаг.

“Но ако искате да спечелите трофея, трябва да спечелите всички мачове, така че ние трябва да победим всеки. Ние се подобряваме и играем все по-добре”, смята нидерландецът.

“Знаем, че е трудно да се печелят мачове тук, но ни харесва предизвикателството. Знаем, че трябва да спечелим с два гола разлика, имаме план за това и ще направим всичко, за да го постигнем”.

“Не мисля, че трябва да говорим за това докъде сме стигнали. Не може да се спечели нищо в този момент, това е един мач, а ние трябва да спечелим всеки двубой”, каза мениджърът на “червените дяволи”.

“Джейдън Санчно беше болен, а Антони Марсиал все още се възстановява. Той тренира тази сутрин, така че върви в правилната посока”, завърши Ерик тен Хаг.