Тити Папазов: Наско спря черни сили да влязат в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
" "Синя София" е раково образование, а Сираков е онкология", заяви той

Бившият член на надзорния съвет на Левски – Константин Папазов говори по темите около “сините” в последните дни, които привлякоха вниманието на цялата фенска общност.

„Каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами показаха какво представляват. Всичко от А до Я е моя режисура за прехвърлянето на акциите. НА 10 юни в знак на благодарност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Вече две години по-късно мога да кажа, че Наско има биволско спокойствие. Остави ги да се нас*рът. Всичко е свършило“, заяви бившият член на надзорния съвет на Левски.

„Ако с нещо съм горд за двете години, в които съм бил в Левски, е договорът с Palms Bet. Господин Борисов не беше запознат с това, но подписахме 70% по-висок договор. Palms Bet е реалният спасител на Левски. От 2014 година „Синя София“ се опитва да се добере до Левски. Това са ракови образования. Наско Сираков е онколога, който успя да отстрани тези ракови заболявания. Този видеозапис, който изтече показва биволското търпение на Сираков. Пред Левски има огромен хоризонт“, каза Тити Папазов.