google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Българският национал обяви кога ще се завърне в игра

Капитанът на Ботев Пловдив Тодор Неделев ще се завърне в игра през февруари. Той обяви дълго чаканата новина в интервю за предаването “Тази сутрин“ по bTV. Халфът не е играл от края на миналия сезон, след като в началото на юни пострада при катастрофа на автобусите на националния отбор в Тбилиси. Възстановяването на плеймейкъра на “канарчетата” върви по план и скоро той ще бъде отново на терена.

“Чувствам се много добре. От няколко седмици тренирам наравно с отбора. Надявам се, че всичко е вече зад гърба ми. През януари ще започна подготовка и се надявам през февруари да бъда на терена за подновяването на шампионата. Първите седмици тренирах с тима, но когато имаше занимания с единоборства излизах”, сподели Тошко Неделев.

“На терена ще играя с каска. Свикнах с нея, вече доста време я ползвам. Не представлява никакъв проблем. Тя е лека и удобна и не ми пречи да играя. Нося я единствено на тренировка, около час и половина, в зависимост от продължението на заниманието”< разкри Неделев.

“Не се притеснявам да удрям топката с глава, или да влизам в единоборства. В началото съотборниците ми ме пазеха повече. Не казвам, че сега не ме пазят, но започвам да влизам все по-смело, за да свикна с игровата обстановка”, допълни капитанът на Ботев Пловдив.