Томас Тухел няма намерение да напуска Байерн
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Немецът вярва 100% в проекта на клуба

След като Байерн Мюнхен спечели драматично титлата в Бундеслигата в последния мач от сезона, в тима настъпи време за промени. Първите, които бяха освободени от длъжност бяха директорите Оливър Кан и Хасан Салихамиджич. След тях се появиха спекулации, че и Томас Тухел може да напусне, но те са неверни според Фабрицио Романо.

Слуховете за напускането на Тухел бяха пуснати от бившия играч на баварците Дитмар Хаман и неговия колега Ерик Майер по немската телевизия.

“Не мисля, че може да се изключи и възможността Тухел да напусне скоро. Но той ще напусне по собствено желание”, заяви Хаман.

“Мисля, че до понеделник Тухел ще напусне клуба”, добави Майер по въпроса.

Причината за техните твърдения е начина, по който баварците се разделиха с Оливър Кан. Според президента на клуба бившият вратар е избухнал след като са му съобщили новината за уволнението, в резултат на което му бе забранено да присъства на мача с Кьолн.

“Когато се отнасят с хората по този начин, трябва да се запиташ: “Искаш ли да работиш за този клуб?”, каза също Хаман.

За момента това обаче не притеснява Тухел, който е фокусиран само върху играта на своя тим.

“Имаме достатъчно работа. Трябва да играем по-бързо, по-добре и по-постоянно. Искаме да се подобрим на всички нива. Трябва да сме като едно цяло. Искаме да се уверим, че се чувстваме като семейство, и да се предпазим от външни влияния и мнения. Това е много важно. Само тогава можем да изискваме всичко от играчите”, заяви Тухел.