google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Поздравявам играчите и феновете, защото когато сме заедно, нещата се получават", заяви Томаш

Наставникът на Локомотив Пловдив Александър Томаш изрази задоволството си от категоричната победа с 3:0 над Черно море в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига. Младият специалист е горд от успеха срещу един от силните отбори в лигата.

„Това, което се опитваме по време на тренировките, се получава и в мачовете, когато работиш със сърце и душа. Поздравявам играчите и феновете, защото когато сме заедно, нещата се получават. Това, че победихме един от силните отбори в българското първенство, ме кара да съм още по-горд“, заяви Томаш.

“Има много неща, от които не съм доволен, но това ще го разберат играчите. Доволен съм, че работим заедно със сърце и душа и нещата се получават“.

„Щом сме допуснали положения, значи не е по вина на определен играч, а на целия отбор. Имахме пропуски днес, но съм щастлив, че материализирахме ситуациите си“, допълни Томаш.

Треньорът на Локо Пловдив каза още, че в тима работят мач за мач и не трябва да мислят, че са нещо повече, тъй като реалностите може бързо да се обърбат.