Томаш се среща с ръководителите на Етър в понеделник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Следващата седмица ще стане ясно бъдещето на Томаш и на "болярите"

Наставникът на Етър Александър Томаш ще проведе среща с ръководителите на клуба в понеделник. След срещата евентуално ще има повече яснота около неговото бъдеще. Договорът на младия специалист с „виолетовите“ изтича в края на сезона, като не е ясно дали ще получи предложение за нов контракт и дали самият той иска да води отбора във Втора лига.

Томаш и неговият екип поеха Етър в много тежка ситуация и не се виждаше как отборът може да се доближи до спасение. Въпреки това, Етър беше на 80 секунди от оцеляването, тъй като в края на редовния сезон можеше да завърши в топ 10 и да не играе баражи за оцеляване.

В крайна сметка отборът от Велико Търново финишира на последното място в efbet Лига. Все пак има малка вероятност “болярите” да получат последен шанс да запазят елитния си статут чрез финален плейоф срещу третия от Втора лига.

Именно затова Александър Томаш няма да разпуска играчите в почивка. От клуба ще изчакат окончателното решение на БФС, което трябва да излезе до 25 май. Има вероятност това решение да бъде отложено и надали ще има изненадани от поредната глупост на футболния съюз. Все още няма яснота с кои отбори БФС ще запълни групата до 16 отбора и какъв ще бъде форматът на новия сезон.