Томаш: Зарадвахме феновете с победа срещу добър отбор с добър треньор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Доближаваме се до това, което тренираме", доволен е наставникът.

Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, сподели мнението си след успеха над Черно море с 2:1 в последното домакинство на отбора за тази кампания в efbet Лига.

„Благодарение на футболистите спечелихме. Доближаваме се до това, което тренираме. Не успяваме да реализираме това, което искаме. Виновникът съм аз за това. Влязохме трудно в мача, променихме в началото начина, по който искахме да играем. Играхме срещу добър отбор с добър треньор. Не знам откога са заедно. Зарадвахме привържениците – те го заслужават”, заяви Томаш.

„Аз съм голям привърженик на младите футболисти, но те трябва да си заслужат шанса сами. Когато дадеш нещо даром, играчите отиват другаде. България винаги е имала добри футболисти, но трябва да ги третираме добре, за да станат звезди, а не да гледат Инстаграм. Във всеки отбор има качествени футболисти”, анализира наставникът.

Томаш даде мнението си и за предстоящата раздяла с Петър Витанов: „Нека ръководството да коментира. Аз съм си казал моето мнение, както на ръководството, така и на футболиста. Пепи е футболист, който е дал много, има качества. Не е моя работа да коментирам.“

“Последен мач навън, може би ще дадем повече игрово време на млади момчета. Независимо кой излезе на терена – важно е да играе за емблемата и феновете”, коментира Томаш.