Тошко Неделев: Събудих се в болницата и разбрах какво е станало
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мечтая за дете и трансфер в чужбина", разкри халфът на Ботев Пловдив

Халфът на Ботев Пловдив и националния ни отбор – Тодор Неделев разкри как преминава възстановяването му след тежкия инцидент в Грузия, където той получи травма на главата.

“Чувствам се добре, възстановяването върви по план. След няколко дни имам скенер на главата, надявам се резултатите да са добри. В края на месеца ще дойде докторът, който ме оперира в Грузия. На този човек дължа живота си. Искам да му благодаря в ефир “, каза Неделев. “Сега не трябва да излизам в това време, доста са тежки температурите, трябва да стоя вкъщи и да почивам. Мога да излизам сутрин рано и късно вечер. Не трябва да излагам на слънце главата си, затова нося шапка. Нямах забито стъкло в главата, получил се е камшичен удар.

“За завръщането ми на терена ще бъде направена каска, от вътрешната страна ще бъде по-твърда заради евентуален удар в главата, останалото ще е абсолютно същото като при Петер Чех.”

„Искам да благодаря на приятелката ми, която беше и е постоянно до мен. Не помня точно катастрофата. Помня, когато вече се събудих в болницата. Тогава разбрах от нашия доктор, че животът ми е бил в опасност. Радвам се, че съм жив.

“Мечтая моите близки и приятели да са живи здрави, мечтая с моята приятелка да си направим дете, мечтая Ботев да бъде сред топ отборите в България и всяка година да играем в евротурнирите. Мечтая за добър трансфер в чужбина като за последно, защото догодина ставам на 30. Но най-важното е да сме живи и здрави“, завърши Неделев.