google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Халфът на Ботев Пловдив Тодор Неделев хвърли яснота върху провалилия се трансфер в турския Трабзонспор в края на миналия сезон.

“Първо не съм отказал аз офертата от Трабзонспор. Не знам как се стигна отново до този слух, че аз съм бил отказал, доста неща се изписаха за Трабзон. Нищо не се случи, просто турците се отказаха, не съм се отказал аз.

“Казаха, че не могат да чакат, имаше още три-четири дни до последния мач със Славия, после щяхме да седнем да говорим, но отказаха се, така че животът продължава.”

Неделев, който изнесе страхотен мач срещу градския съперник Локомотив в първия кръг на новото първенство, увенчавайки силната си игра със зрелищен гол, допусна, че не е изключено да напусне Канарчетата преди края на трансферния прозорец.

“Имаме още една година с Ботев, така че засега си оставам, но трансферният прозорец е до края на септември все пак,” заяви Неделев.

“Не знам дали е обмислял смяна на обстановката. Всичко водеше до преговори, ако ме условията и естествено ако Ботев ги устройваха най-вече финансовите условия, можеше да се стигне до трансфер, но както казах до трансфер не се стигна, така че аз съм си играч на Ботев и надявам се да продължавам да радвам нашите фенове.”