google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" следят отблизо ситуацията на бившата звезда на Арсенал Аарън Рамзи, който може да бъде продаден от Ювентус през лятото

Според информация нна Tutto Juve, отборът на Тотнъм следи халфа на Ювентус – Аарън Рамзи, като лондончани обмислят трансфер на футболиста през летния прозорец, а италианските шампиони са отворени за продажба на бившия полузащитник на Арсенал.

30-годишният национал на Уелс се присъедини към Ювентус през лятото на 2019 г. със свободен трансфер, след като договорът му с Арсенал, изтече. Откакто се премести в Италия обаче, Рамзи не успя да си осигури място в стартовия състав на “старата госпожа”.

За повече от осемнадесет месеца като играч на “бианконерите” , Рамзи участва само 38 пъти в Серия А. И въпреки че времето му на терена се повиши при Андреа Пирло в тази кампания, Ювентус е готов да го продаде  в предстоящия трансферен прозорец, за да се отърве от високата му заплата и да набави средства, за да може да привлече Мануел Локатели.

Това развитие на нещата алармира отбори от Висшата лига, като Тотнъм е сред клубовете, които следят отблизо ситуацията на уелския халф в Торино. Докато Жозе Моуриньо подкрепи отбора си в полузащитата с добавянето на Пиер-Емил Хойбьерг миналото лято, “шпорите” със сигурност може да имат нужда от друг централен халф.

Муса Сисоко е предпочитаният футболист в стартовите 11 заедно с Хойбьерг в средата на терена за Тотнъм. Французинът обаче не притежава необходимото качество да владее топката и скоро ще навърши 32 години. Освен това Хари Уинкс влизаше и излизаше от тима на Моуриньо, докато Джовани Ло Селсо се бореше с контузии.