Тотнъм не иска да се разделя с Кейн – предлага му нов договор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" искат Хари Кейн да остане в клуба още дълги години

Тотнъм ще стартира преговари за нов контракт с голямата си звезда Хари Кейн, пише „Independent”. Босът на „шпорите“ Даниел Леви е готов да предложи на голмайстора на отбора всичко необходимо, за да го убеди, че ще вземе най-доброто решение да остане в Тотнъм.

Настоящият договор на 27-годишния нападател с лондончани е чак до лятото на 2024 година, след като през 2018 година Кейн удължи контракта си с клуба. При евентуален нов договор на Хари с Тотнъм, със сигурност ще има увеличение на сегашната му заплата, която е 200 000 британски лири на седмица.

Още в първия ден от новата година имаше информации, че Манчестър Сити е определил Кейн като наследник на Серхио Агуеро и смята да направи изкушаващо предложение от 90 милиона британски лири за него през лятото.

Бившият треньор на „шпорите“ Маурисио Почетино също е възможно да се насочи към Кейн и да го вземе в Пари Сен Жермен, ако Килиан Мбапе отиде в Реал Мадрид през това лято.

Хари Кейн стартира 2021 г. по възможно най-добрия начин, след като вкара попадение при успеха над Лийдс с 3:0 на 2 януари, като също така асистира и за попадението на Хьон-мин Сон.