Тотнъм решава бъдещето на Деле Али през тази седмица
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският национал е желан от Маурисио Почетино в Пари Сен Жермен

Френският шампион Пари Сен Жермен следи ситуацията около халфа на Тотнъм Деле Али, тъй като Маурисио Почетино иска да го привлече на “Парк де Пренс”. През тази седмица се очаква да стане ясно крайното решение на Тотнъм за бъдещето на футболиста. Английският халф бе „замразен“ от мениджъра Жозе Моуриньо този сезон и получава шансове за изява много рядко.

ПСЖ проявява най-сериозен интерес към Али и това е логично, тъй като новият им наставник е Маурисио Почетино. Аржентинският специалист отлично е запознат с качествата на Али, след като води „шпорите“ в продължение на пет години.

Според „Daily Mirror“, лондончани е възможно да се съгласят да изпратят Али под наем този месец, а при силно предстаяне на футболиста, цената му ще се повиши и така той ще бъде продаден през лятото.

Самият Деле Али също изразява увереност, че през януарския трансферен прозорец „шпорите“ ще приемат желанието му да премине в друг отбор под наем, пише „Sun“.

През този сезон Деле Али има само един мач като титуляр във Висшата лига, а за последо се появи на терена при загубата от Ливърпул на 16 декември, записвайки само няколко минути в края на срещата.