Тотнъм се включва в битката за Рубен Невеш
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Шпорите" ще се борят с Ливърпул и Барселона за подписа на португалския халф

Според медията 90min, Тотнъм е готов да съперничи на Ливърпул и Барселона, за да подпише с Рубен Невеш. 26-годишният португалски национал смята да напусне Уулвс през лятото за по-голямо предизвикателство, за да продължи възхода на кариерата си.

Рубен Невеш взе необичайното решение да напусне Порто и футбола в Шампионската лига, за да играе за отбора на Уулвс в Чемпиъншип. Решението да вземат Невеш се изплати на клуба от Мидландс, като 26-годишният португалски национал им помогна да получат промоция и да се утвърдят като отбор от Висшата лига.

Невеш обаче отдавна иска ново предизвикателство, но не можа да напусне “вълците” по различни причини. Основната беше исканата от тях цена за полузащитника, която клубове като Арсенал и Ливърпул не решиха да платят сумата през последните години.

Халфът може да получи големия си трансфер през летния прозорец, когато навлиза в последната година от договора си. Тотнъм е поредният тим, който иска Невеш. Португалецът моментално ще подобри отбора и ще играе европейски футбол. Ако 26-годишният футболист пристигне в Северен Лондон, това може да бележи края на кариерата в тима на един от настоящите халфове като например Пиер-Емил Хьойберг.