Tрансферът на Али Соу все още не е факт, преговорите продължават
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
ЦСКА не отстъпва от исканите 4 млн евро, нападателят също категоричен и настоява за много висока заплата

Обявеният за финализиран трансфер на гамбийския нападател на ЦСКА София Али Соу в петия в руското първенство Ростов все още не може да бъде смятан за сигурен.

Преговорите между двата клуба продължават, като Армейците са категорични, че няма да отстъпят от исканите 4 милиона евро.

Босовете на Ростов пък все още нямали единодушно мнение дали си струва да инвестират сериозната сума.

В препъникамък за трансфера може да се превърне и искането на самия Соу, който настоял за изключително солидно възнаграждение, за да напусне “Българска армия”.

Емисари на Ростов, който е собственост на арменския мулти-милионер Арташес Арутюнантс, са останали впечатлени от играта на нападателя на ЦСКА по време на вчерашната победа над Славия, независимо че мачът се игра при изключително тежки зимни условия.

Преди време екипът на Ростов обличаше и бившият капитан на националния тим Ивелин Попов.

Оказва се, че трансферът все още не е сериозно дискутиран от феновете на руския тим, а тези, които все пак са се добрали до информацията за планираната покупка, признават, че не познават достатъчно добре играта на африканеца.

Али Соу е най-резултатният чужденец в историята на ЦСКА. Гамбиецът записа 101 мача с екипа на Червените, в които реализира 46 гола и добави 10 асистенции.