Трансферните слухове от Висшата лига в днешния ден
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Британската преса излиза с доста интересни заглавия на 13-ти септември.

В тази статия в обобщен вид ще ви запознаем с най-любопитните трансферни слухове около отборите от Висшата лига.

Sunday Express пише, че Манчестър Юнайтед може да направи изненадващ ход и да опита да привлече Гарет Бейл, след като на „Олд Трафорд“ вече губят търпение след несупехите с привличането на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд. Изданието съобщава, че градският опонент на Юнайтед – Манчестър Сити, ще се опита да изпревари “червените дяволи” за подписа на Дайо Упамекано от РБ Лайпциг.

The Sun on Sunday излиза с новината, че Микел Артета иска да привлече вратаря на Брентфорд Дейвид Рая. “Артилеристите” ще търсят резервен вратар, след като Емилиано Мартинес е на път да подсили Астън Вила. Според друга новина на медията, Лестър е готов да предложи внушителните 50 млн. паунда за бранителя на Борнемут Девид Брукс, към когото има интерес и от водещите отбори.

Sunday Mirror пише за изказване на Кевин де Бройне, като според белгийският национал Ливърпул ще е основният съперник на Ман Сити за титлата през този сезон. Белгиецът отписва бившия си отбор Челси и Манчестър Юнайтед, които също имат големи амбиции през тази кампания.

Daily Mail излиза с новината, че Челси е приел да заплати 25 млн. паунда на Рен за вратаря Едуард Менди. Отборът на Астън Вила пък преговаря с Лион за крилото Бертранд Траоре.