Треньорът на Базел: Ще опитаме да вземем добър резултат в София
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Целта ни ще е да се възползваме от слабите страни на ЦСКА", коментира Александер Фрай.

Наставникът на Базел Александер Фрай сподели очакванията си преди утрешния плейофен сблъсък срещу ЦСКА от Лигата на конференциите.

Той заяви, че е наясно със слабите страни на “червените” и на края на своята пресконференция се поинтересува за Мартин Петров и родния национален отбор.

“Не съм бил в клуба при първото отпадане и не мога да коментирам. Имам спомени от този стадион, когато бях състезател, направихме грозно 0:0 срещу България. Българските отбори имат различен стил от този на Брьондби”, започна Фрай.

“Базел трябва да играе на 100 процента, ако иска да се класира за групите в турнира. Не знам колко зрители ще дойдат, но когато има повече публика, винаги става емоционално и динамично. Ние сме тук, за да покажем какво можем, но има разлика между желание и реалност”.

“Ще се опитаме да постигнем добър резултат в първата среща. Да, ние не сме в добро състояние, имаме прекалено малко точки в първенството. Срещу Лугано не се представихме добре и сега целта е да подобрим нещата”, обясни наставникът на Базел.

Треньорът на Базел: Ще опитаме да вземем добър резултат в София 1

“Футболистите на ЦСКА са бързи и здрави в атака.  Отборът има своите слаби страни, но не искам да ги казвам. Целта ни ще е да се възползваме от тях”, допълни още той.

На края на пресконференцията Фрай се обърна към журналистите и попита какво се случва с националния отбор на България и Мартин Петров.

“Къде е Мартин Петров? Беше много добър футболист. Какво се случи с българския футбол на национално ниво?”, попита специалистът.

Снимки: start-photo.bg