Треньорът на ЦСКА разкри какъв е приоритетът на отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде онлайн-пресконференция, в която говори за ситуацията при “армейците” и коментира основната цел на отбора до края на сезона – спечелване на Купата на България.

„Когато даден клуб има някакви шансове да спечели трофей, то от само себе си той се превръща като приоритет. Ние обаче няма да се откажем от първенството. Ще играем на 100% във всеки мач. Първият срещу Витоша е най-важният двубой за нас. Желанието ни е да стартираме с победа, за да можем така да се подготвим за първия мач за Купата”, сподели Крушчич.

„Гледаме ден за ден. Ситуацията в момента не ни дава възможност да говорим много напред във времето. За първи път изпадаме в подобно положение. Разговаряме с футболистите ден за ден и мислим как да работим”, каза още той.

Наставникът на “червените” коментира и своето бъдеще:

“Не се страхувам за бъдещето си. Рано или късно си тръгваш – това е нормално във футбола. Спекулациите не ми влияят, аз не съм страхлив треньор. Нямам желание повече да коментирам бъдещето си, защото нямам коментар по темата. Искам да коментирам футбола и играта на ЦСКА. Тази тема вече малко ми е скучна. Не мога да кажа дали ще напусна, ако не спечелим Купата на България”, заяви Крушчич.