Треньорът на Славия се оплака от съдийството в мача с Локо Пд
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Получава се като в Русия - помага се на по-добрите", обяви Тарханов

Наставникът на Славия Александър Тарханов изказа за пореден път разочарованието си от слабите действия на неговия тим в офанзивен план, след като столичани загубиха с 0:2 визитата си на Локомотив Пд в мач от 16-ия кръг. Специалистът се оплака и от съдийството на „Лаута“, което според него е било в полза на „железничарите“.

“Това, което не ни достигна не е само в този мач. За кой ли път ще кажа – в атакуващ план не се получават нещата. Не мога да имам претенции към играта що се отнася до притежанието на топката и общото състояние на отбора на терена. Все пак и Локомотив е много добър отбор. Допуснахме много грешки в защита. Не отстъпвахме нито на Лудогорец, нито на Локомотив.”

“При това съдийство ще е трудно. Имаше очевидни нарушения срещу наши играчи в наказателното поле. Получава се като в Русия – помага се на по-добрите.”

“Не мога да се оплача от физическото състояние на момчетата. Мачът ми хареса. И двата отбора направиха добър мач. Имаше положения, а не се защитавахме и това помогна да се получи добър двубой. Сега трябва да направим селекция, подготовка”, каза треньорът на Славия.