google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Отборът на ЦСКА вече има нов старши треньор, пише сайта „Блиц“. „Армейците“ ще бъдат водени от бившия си наставник Стамен Белчев. Очаква се, още днес, специалистът да подпише договор с „червените“ и дори да води следобедната тренировката.

След като ЦСКА загуби финала за Купата на България, след изпълнение на дузпи,  шефовете на „Армията“ да действат веднага. Още в малките часове на деня, от клуба са се свързали с Белчев, за да го информират, че може да се върне в отбора и да заеме мястото на Милош Крушчич.

Още преди време стана ясно, че Стамен Белчев и ЦСКА имат договорка, а всички детайли по договора са предварително уточнени от двете страни. Остава само контрактът да бъде разписан, което ще се случи още тази сутрин.

Ако Крушчич бе спечелил финала за Купата, щеше да остане начело на отбора до края на кампанията, но след като това не се случи, ЦСКА няма да проявява повече търпение към него.

За Стамен Белчев това ще бъде втори престой в „Борисовата градина“. Специалистът води „армейците“ от ноември 2016-та до лятото на 2018-та.