google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ювентус подготвя оферти за трансферните си цели

Среща между Масимилиано Алегри и ръководството на Ювентус потвърди, че техните топ три цели сега са Филип Костич, Леандро Паредес и Алваро Мората. Съставът на “бианконерите” все още изглежда малко непълен преди наближаващия сезон в Серия А и клубът работи усилено, за да се опита да финализира още няколко сделки преди първия двубой за кампанията срещу Сасуоло на 15 август.

Джанлука Ди Марцио уточнява че, основният приоритет на Ювентус е привличането на ново крило и основната цел е Костич. Опитите на Уест Хям доказват, че Айнтрахт Франкфурт иска поне 20 милиона евро за играча, което принуждава “бианконерите” да изпратят убедителна оферта.

Друга ключова цел е халфът Леандро Паредес от Пари Сен Жермен, чиято цена е 15 милиона евро. Необходими са допълнителни разговори, за да се стигне до споразумение с френския гранд.

Също така Ювентус все още настоява да си върне Мората. Грандът от Торино ще работи възможно най-усърдно по тази сделка, но ако е наистина невъзможна, тогава ще се фокусира върху алтернативи.