Тухел пое цялата вина за провала на Байерн Мюнхен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Немецът бе назначен едва през март месец

Наставникът на Байерн Мюнхен Томас Тухел даде интервю преди решителния за титлата в Бундеслигата двубой. Дори обаче баварците да победят Кьолн в последния си сблъсък, има вариант те да не спечелят титлата. Това ще се случи, ако Борусия Дортмунд победи Майнц 05, тъй като в момента “жълто-черните” имат две точки аванс пред своя съперник.

„Цялата отговорност за провалите на Байерн е моя. Веднага след като подписах договора,  поех отговорност за резултатите. Аз съм треньор на отбора и не се опитвам да бягам от очакванията“, заяви смело Тухел.

“Нямам съобщение за Дортмунд. Трябва да свършим собствената си работа. Подхлъзнахме се прекалено много пъти. Ще опитаме да завършим битката за титлата, но определено сезонът вече не е задоволителен. Не трябва да гледаме другия мач, защото за нас е ясно, че първо трябва да спечелим нашата среща”, добави той.

“Всеки има право на свое мнение, но е трудно да се спори. Не сме доволни от резултатите си. Не сме доволни от начина, по който играем. Трябва да сме по-доминиращи, да създаваме повече шансове и да правим по-малко грешки.

В момента не успяваме да направим това, така че нямаме аргументи в дискусията”, завърши Томас Тухел.