google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той ще получи необходимото игрово време, когато покаже нужното качество, за да заеме това място и го защити", коментира специалистът.

Наставникът на Челси Томас Тухел не остана особено доволен от коментара на нападателя Тимо Вернер след успеха с 2:1 в контролата срещу Клуб Америка.

Бившият футболист на РБ Лайпциг реализира първото попадение в проверката, а след нейния край той заяви, че не е сигурен дали ще остане на “Стамфорд Бридж” за дълъг период от време, тъй като има желание да играе повече, за да е в оптимална форма за предстоящото Световно първенство в Катар, което ще е в края на настоящата година.

Вернер пропусна последната проверка на Челси срещу Шарлът заради травма, а веднага след края на срещата мениджърът Томас Тухел даде мнението си по казуса с нападателя.

“Изненадан съм, защото ще съм много щастлив, ако съм млад човек и имам договор с Челси. Ще съм един от най-доволните хора на планетата, ако имам контракт с Челси и не го разбирам, ако е казал това”, заяви Тухел.

“Той ще получи необходимото игрово време, когато покаже нужното качество, за да заеме това място и го защити. Дали попада в плановете ми? Разбира се, той е наш играч”, каза още германецът.