Тухел след загубения финал: Гордея се с футболистите си!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Срещите ни с Ливърпул през този сезон бяха равностойни и можеха да завършат както с победа за нас, така и за съперника", убеден е германецът.

Мениджърът на Челси – Томас Тухел, съвсем логично бе разочарован след загубата във финала за ФА Къп от Ливърпул, която дойде след изпълнение на дузпи.

Германецът обаче остана доволен от представянето на своите футболисти и от факта, че те са доказали, че могат да се конкурират с “червените”.

“Както и след предишния финал срещу Ливърпул – не съжалявам за нищо. Казах на момчетата, че се гордея с тях. Изиграхме общо 240 минути в два финала срещу може би най-силната атака в света и резултатът е 0:0. Тъжни сме, че загубихме след дузпи, но в същото време се гордеем, че направихме всичко, което можахме. По време на двубоя чувствах, че имаме предимство, но явно съм грешал”, сподели Тухел.

“През сезона вече 4 пъти доказахме, че сме способни да се конкурираме с Ливърпул. Всички срещи бяха равностойни и можеха да завършат както с победа за нас, така и за съперника”, добави той.