Тунчев: Целта пред Арда е седмото място
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на кърджалийци разкри кои ще са всички контроли по време на подготовката

Старши треньорът на Арда Кърджали – Александър Тунчев говори пред медиите преди началото на зимната подготовка. Той сподели, че кърджалийци не започват в пълен състав заради вирусно заболяване в групата.

„Не започваме в пълен състав. Трима от чужденците ще се присъединят на по-късен етап към отбора. Имаха малко проблеми със занимаването и сме им дали два-три дни повече почивка. От здравословна гледна точка имаме двама болни, които няма да започнат днес с отбора. Нормално вирусно заболяване, но други по-скоро контузени футболисти нямаме“, каза Тунчев.

„Минаха днес функционални изследвания, резултатите ще излязат след няколко дни. Към момента това, което имам като информация е, че всичко е наред. Наясно сме с всички контроли. Тук в България ще изиграем две контроли. Едната е срещу Марица Пловдив, другата срещу Съединение. В Анталия, ще изиграем четири контроли с Аланияспорт, със Зоря Луганск, Динамо Москва и с Вендсисел“, прибави той.

„Целите ни? Апетитът идва с яденето. Ще се постараем да задържим и да показваме по-добри игри. Всеки един треньор, както и феновете и самите директори искаме отборът да върви нагоре. Аз се целя в седмото място, ако можем да достигнем него“, каза още Тунчев.