Тунчев притеснен от пасивността на Крушарски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Вече няколко играчи напускат отбора, а нови попълнения липсват

Предводителят на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев се притеснявал, че седмица преди началото на подготовката отборът все още няма договорено нито едно ново попълнение, докато непрекъснато прави опити да освобождава футболисти, пише “Тема Спорт”.

Желанието на бившия бранител на Лестър е за подсилването на състава с поне четири играчи, но на този етап нямалоло никакви развитие, а собственикът Христо Крушарски така и не дал зелена светлина за осъществяването на трансфер.

Тимът от “Лаута” финишира втори в Първа лига след края на есенния дял с равни точки с третия ЦСКА София, но е съвсем ясно, че Тунчев ще се нуждае от свежа кръв, за да се справи с конкуренцията на другите отбори от Топ 6.

Локомотив се събира за първа тренировка следващата сряда, 6 януари, но в момента ръководството единствено опитва да прекрати договорите на нападателите Кенан Муслимович и Филип Михалевич.

Както пък вече е известно Милош Петрович бе трансфериран в гръцкия Ксанти, Валентино Пулиезе беше освободен, а още преди раздялата с Бруно Акрапович таранът Анте Аралица беше изгонен.

Тунчев настоява на всяка цена да бъде привлечен централен защитник, тъй като съществува голяма вероятност Диниш Алмейда да бъде продаден.

С оглед на крайно обтегнатите отношения с ЦСКА, където премина Акрапович, Локомотив прави всичко възможно да трансферира бранителя в чужбина, за да не позволи на Червените да го привлекат.