Тунчев: Търсим български футболисти за Арда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Разбрахме се много бързо с ръководството", разкри бившият бранител

Новият старши треньор на Арда (Кърджали) – Александър Тунчев даде пресконференция преди началото на подготовката на „сините“. Той заяви, че селекцията на тима ще е насочена основно към български футболисти.

„Първият, който направи контакт с мен беше Яшар, след това разговарях с Ивайло Петков. Разбрахме се много бързо. Арда е добър отбор с доста млади футболисти. Неслучайно игра в Европа. За мен ще бъде предизвикателство да водя Арда. В състава преобладават българи и млади момчета с потенциал.

“Търсим предимно българи за селекцията. Привлякохме Пламен Крачунов и Джунейт Али. Разговаряме с още 1-2 състезатели, с които сме в напреднали разговори. Ще обръщаме внимание на детайлите в защита и да покажа на момчетата как аз съм играл. Важно е да вярват във възможностите си. Аз съм от хората, които обичат да играем атакуващ футбол, но понякога сме принудени да се защитаваме. Няма да търсим това нещо.”

“Тук теренът е един от най-добрите в България. Не сме говорил за целите пред отбора с ръководството. Ще се стремим да побеждаваме във всеки мач“, заяви Тунчев.