Тунчев вярва, че Арда може да се пребори за седмото място
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Когато мислиш, че е задължителна победата – това ни налива олово в краката."

Александър Тунчев даде своя коментар след победата над Ботев (Пловдив) с 2:1 в Кърджали в двубой от 33-ия кръг в efbet Лига. Той изрази надежда, че Арда ще скъси дистанцията на Славия и ще завоюва седмото място.

„Имаше голяма разлика между първото и второто полувреме. Може би предишния мач ни повлия и ни наля олово в краката, като осъзнахме, че гоним победа. Казах на момчетата, че това не трябва да ни е фикс идея. Когато мислиш, че е задължителна победата – това ни налива олово в краката. Ботев Пловдив не играе за нищо, идва освободен и да се извини на феновете“, заяви наставникът на Арда.

„Смените ни помогнаха, но през второто полувреме много неща се промениха. Вярвам, че можем да се преборим за седмото място, защото имаме качества и трябва да си вярваме“, сподели още той.

„Аз също бях много емоционален, придадох го на футболистите и се надявам да го пренесем в следващия начин. Ако излезем срещу Локомотив София и играем по начина, по който играхме тук през второто полувреме ще ги победим“, завърши Тунчев.