Уелтон: Целим се в титлата, ние сме Левски и винаги сме фаворит
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ПАОК е труден отбор, но ние сме Левски и винаги сме фаворит", заяви бразилецъфт

Една от перлите в селекцията на Станимир Стоилов през зимата – Уелтон, говори пред Дарик радио преди старта на сезон 2022/23. Бразилецът заяви, че една от целите на тима през новия сезон е титлата. Той коментира и съперника в Лигата на Конференциите – ПАОК, като заяви, че това е много труден отбор. Уелтон обаче сподели, че Левски винаги е фаворит.

„Какви са моите очаквания? Вярвам, че ще направим голям сезон, какъвто беше и предният. Работим за това твърдо, здраво и отговорно. Искаме да сме подготвени за престоящите мачове“, започна Уелтон.

„Беше невероятно. Спечелихме голям трофей. Това беше добре за мен, беше добре и за клуба. Сега трябва да продължим да работим толкова здраво, за да постигнем още успехи”, сподели Уелтон по повод триумфа за Купата през миналия сезон.

“ПАОК е много труден отбор, който е добре подготвен, но пак ще кажа, че трябва да работим здраво, за да се противопоставим. Знам, че няма да ни бъде лесно. Трябва да повишим формата и да се представим стабилно. ПАОК е труден отбор, но ние сме Левски и винаги сме фаворит. Няма съмнения, че те са силен съперник. Ще направим каквото е възможно”, каза бразилецът.

За шансовете на Левски в родното първенство, Уелтон заави: „Титлата е една от нашите цели през сезона. Продължаваме да работим яко, за да постигнем целта си. Всички заедно искаме да го постигнем това нещо“.

В заключение Уелтон заяви, че новият му съотборник и сънародник – Роналдо, е добър футболист и е в Левски, за да помогне на отбора.