Уест Хем направи солидна оферта за нападател на Челси
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уест Хем е предложил оферта от 35 млн. евро за подписа на 20-годишния албански нападател Армандо Броя

Според трансферния експерт Фабрицио Романо, Уест Хем прави всичко възможно да привлече нападателя на Челси Армандо Броя през това лято. “Чуковете” са изпратили оферта на стойност 35 милиона евро, за да вземат 20-годишния нападател, който изглежда няма „никакъв интерес“ да продаде своя млад талант.

Броя, който е продукт на академията на Челси, прекара последните два сезона под наем съответно във Витес и Саутхемптън. Албанският нападател впечатли до голяма степен по време на престоя си на Сейнт Мери, където показа проблясъци на огромния си талант, отбелязвайки девет гола в 28 мача във всички състезания през кампанията 2021/22.

Сега Армандо Броя е следен от доста отбори, като Уест Хем, Евертън, Нюкасъл, Нотингам Форест и италианските гиганти Интер и Наполи се борят за услугите. “Чуковете” водят в надпреварата за албанеца от няколко седмици насам и засилиха интереса си към играча на Челси с официална оферта от 35 милиона евро.

Челси ще изпробва Броя през цялата предсезонна подготовка, преди да бъде взето решение за бъдещето му. Дори и да решат да го продадат, няма да му бъде позволено да напусне, докато “сините” не подпишат с още нападатели. Освен това Тухел напоследък сложи край на слуховете за напускането на Броя, настоявайки, че нападателят не се продава въпреки големия интерес.