google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Уест Хем ще срещне конкуренция от Норич в преследването на защитника на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс

Според ексклузивна информация на The Sun, бранителят на Манчестър Юнайтед Брандън Уилямс е желан от тима на Уест Хем Юнайтед. Новакът във Висшата Лига Норич Сити също ще се бори за подписа на защитника, който вероятно ще бъде даден под наем в предстоящия летен трансферен прозорец.

Продукт на младежката академия на Манчестър Юнайтед, Уилямс направи своя голям пробив в тима през миналия сезон, след като записа 36 във всички турнири. Неговият прогрес обаче бе спрян, тъй като Ман Юнайтед привлече Алекс Телес, а и огромното подобрение на Люк Шоу през този сезон, значително ограничи игровото време на младежа. 20-годишният футболист участва само в два мача във Висшата лига през този мандат и е бил редовен играч само в Купата на Карабао и Лига Европа, което означава, че има шанс да участва в предстоящия мач реванш на Манчестър Юнайтед срещу Рома в четвъртък вечер.

Все пак Уилямс е футболист с много талант, а Уест Хем ще се опита да се възползва от ситуацията му в Ман Юнайтед. По подобен начин “чуковете” взеха под наем Джеси Лингард през януари, като халфът впечатлява в лондонския клуб с 13 гола в 12 срещи в лигата.

Изглежда, че Брандън Уилямс е идентифициран като идеален вариант в схемата на Дейвид Мойс. Младежът обича да напредва в полето на съперника, както и има способността да играе и на двата фланга, което го прави отличен избор за Мойс.

Гъвкавостта на Уилямс обаче би могла да бъде полезна и за друг заинтересован клуб в лицето на Норич Сити. “Канарчетата” може да се нуждаят от нов ирач на десния бек на фона на спекулации, свързващи 21-годишният Макс Аарънс с отдалечаване от “Кероу Роуд”. Всъщност англичанинът е свързан с трансфер и в Манчестър Юнайтед, което може да засили надеждите на Норич да подпишат с Уилямс, който да бъде включен в трансфера на Макс Аарънс.