Уест Хем се договори с голямата си трансферна цел
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Джанлука Скамака е готов да премине на "Лондон Стейдиъм"

Според италианския футболен експерт по трансфери Фабрицио Романо, нападателят на Сасуоло Джанлука Скамака е готов да се присъедини към Уест Хем Юнайтед, след като договори личните си условия с тях. 23-годишният италиански национал е дългосрочна цел на “чуковете”, заедно с Армандо Броя от Челси, за разрешаване на кризата с нападателите.

Уест Хем има само Микел Антонио като централен нападател в техния състав и влезе в летния трансферен прозорец с подписване с номер девет като най-високо в списъка си с приоритети. Те изготвиха кратък списък, който включваше Скамака, и “чуковете” бързо направиха своята оферта. Съобщава се, че тимът от Лондон се е договорил за трансферната сума с клуба от Серия А миналата седмица , като Романо разкрива, че Сасуоло ще получи 36 милиона евро плюс 6 милиона евро в добавки и също така ще вземе 10% от бъдеща продажба.

Джанлука Скамака беше сред най-добрите нападатели в Серия А през миналия сезон, отбелязвайки 16 гола в 36 мача в лигата. Той също така отбеляза 12 гола във всички състезания за Дженоа през сезон 2020/21, докато беше под наем. Скамака има оставащи четири години от договора си със Сасуоло, но почти сигурно ще премине в Уест Хям.