Уест Хем води преговори за сръбски полузащитник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чуковете" с интерес към Саша Лукич от Торино

Отборът на Уест Хем преговаря с Торино за привличането на Саша Лукич през януарския трансферен прозорец, пише “Tuttosport”. “Чуковете” се стремят да увеличат опциите си в халфовата линия преди натоварения втори полусезон и футболистъ на Торино е желан от мениджъра Дейвид Мойс.

“Чуковете” се представят слабо и в момента са замесени в битката за оцеляване. Дейвид Мойс не иска да опетни имиджа на своя клуб и ще използва януарския трансферен прозорец, за да подсили халфовата си линия. Торино вече даде да се разбере, че са готови да правят бизнес. Но офертата трябва да е около 15 милиона евро, за да може отборът от Серия А да продаде сръбския полузащитник.

Настоящият договор на сръбския национал с клуба от Серия А ще изтече през 2024 г. Неспособността на Торино да постигне ново споразумение с футболиста ги накара да обмислят продажба през януари, тъй като акциите му може да паднат още повече следващото лято.

Томас Соучек не е имал необходимото въздействие в средата на терена за Уест Хем през този сезн. И Мойс чувства, че трябва да освежи халфовата си линия. Лукич впечатли с уменията си на Световното първенство по футбол през 2022 г. И въпреки че е централен полузащитник, той може да бъде разположен на няколко позиции в средата на терена, което кара “чуковете” да го привлекат.