Ули Хьонес: “Нойер си е Нойер!”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Дългогодишният страж на баварците е много високо ценен от Ули Хьонес

Пред почетният президент на Байерн Мюнхен Ули Хьонес няма никакви съмнения, че вратарят Мануел Нойер ще се завърне в състава на баварците веднага щом ще възстанови от контузията, която го извади от игра до края на сезона. „Всички ние се надяваме Мануел да бъде готов преди края на годината. Тогава той отново ще застане под рамката на вратата на Байерн Мюнхен“, добави Хьонес на събитие в Мюнхен, организирано от вестник “Abendzeitung”.

36-годишният Нойер счупи крака си по време на ски ваканция след Мондиала в Катар, където Германия се провали отпадайки за втори пореден път в груповата фаза. Ули Хьонес не гледа на дискусионното интервю на стража, в което той критикува ръководството на клуба заради раздялата с дългогодишния треньор на вратарите Тони Тапалович като на проблем и добави, че не вижда никакви разногласия между Мануел Нойер и изпълнителния директор на Байерн Оливер Кан.

След травмата на Нойер, от Байерн привлякоха Ян Зомер от Борусия Мьонхенгладбах, а Хьонес заяви, че трансферът на швейцареца е истински късмет за германския гранд.

„Ценя високо Ян Зомер, но не трябва да забравяме, че Мануел си е Мануел“, завърши Ули Хьонес.