Унион Берлин с важна победа в битката за квота за Шампионска лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Столичният тим отвори аванс от четири точки пред петия РБ Лайпциг

Унион Берлин спечели гостуването си на Борусия Мьонхенгладбах с 1:0 в среща от 29-ия кръг на немското първенство. Шералдо Бекер отбеляза единственото попадение в мача след почивката.

С тази победа тимът от Берлин си върна 3-ото място в Bundesliga класирането. По-важното е, че Унион отвори 4 точки аванс пред петия РБ Лайпциг, който днес загуби като гост на Леверкузен. Победата над Гладбах е важна крачка към класиране в Шампионска лига за следващия сезон за хората на Урс Фишер.

Нападателят Шералдо Бекер бе големият герой за берлинчани. Той се разписа в 60-ата минута след асистенция на Жером Русилон. За Бекер това бе девето попадение от началото на сезона.

Като цяло Унион стигна до заслужен успех в равностоен мач. Берлинчани имаха малко повече ситуации за гол от съперника. В следващия кръг Унион Берлин посреща Байер Леверкузен и победата ще ги затвърди в топ 4.

Дори да нямате регистрация в efbet онлайн коефициентите и статистиката за мачовете на Унион Берлин са достъпни в сайта на букмейкъра.