В Англия: Ман Юнайтед взима Мбапе за заместник на Роналдо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френската звезда може да заиграе на "Олд Трафорд" през 2023 г.

В Манчестър Юнайтед вече мислят за заместник на Кристиано Роналдо, след като португалската звезда се изказа много грубо спрямо клуба в интервю пред журналиста Пиърс Морган. Изданието “Daily Mail” излиза с новината, че звездата на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе е желан от ръководството на “червените дяволи”.

Наскоро Роналдо обяви, че Ман Юнайтед го е предал и изтъкна и възмущението си от собствениците на “червените дяволи”. Малко вероятно е да видим CR7 с екипа на “червените дяволи” след края на Мондиал 2022. Ерик тен Хаг също не желае Роналдо в състава си след изказванията на португалеца. Така се появява възможността Мбапе да го замени в Юнайтед.

Звездата на френския футбол Килиан Мбапе често влиза в конфликт със съотборници и ръководители. Според информации във Франция, Мбапе съжалява, че останал на “Парк де Пренс”, вместо да осъществи трансфер в Реал Мадрид през лятото.

Ман Юнайтед са готови да хвърлят много средства за Килиан Мбапе през 2023 г. Твърди се, че ръководството на английския гранд е готов да предложи над 150 милиона за французина.