google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" може би ще се разделят с Мейсън Грийнууд

В четвъртък бяха свалени обвиненията към Мейсън Грийнууд, който бе арестуван в края на януари 2022-а година за опит за изнасилване, побой и контролиращо поведение срещу бившата си приятелка. Нападателят на Манчестър Юнайтед бе обявен за невинен поради липсата на достатъчно доказателства. Новината поставя шефовете на “червените дяволи” в доста деликатна ситуация, тъй като трябва да решат бъдещето на футболиста.

От “Олд Трафорд” обявиха, че тепърва ще бъде проведено вътрешно разследване, след което ще бъде взето крайно решение за бъдещето на футболиста. За момента той няма да бъде допуснат да се завърне към тренировъчен процес и да играе за Ман Юнайтед.

В петък вестник “Дейли Мейл” излезе с новина, че това е кошмарен сценарии за клуба. От изданието твърдят, че към този момент е много вероятно клубът да принуди футболиста да напусне, като вероятно двете страни ще се договорят за прекратяване на договора. Медията допълва, че е малко вероятно Грийнууд да направи опит да оспори подобен ход, а дори да го направи, то е малко вероятно да разполага с правни аргументи.