В Берое пуснаха виртуални билети и за контролата с Днипро
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новината бе съобщена на официалния сайт на "зелено-белите".

Отборът на Берое, който се намира в изключително тежка финансова ситуация, пусна в продажба виртуалните билети за втората контролна среща на тима в Турция – срещу украинския Днипро.

Ето какво написаха “заралии” на своя официален сайт:

“ПФК „Берое“ благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети за днешната контролна среща с „Оренбург“, както и на онези от вас, които подпомогнаха клуба и чрез обявената банкова сметка! Беройци доказаха своята преданост към любимия отбор в трудния за клуба период. Благодарим ви още веднъж!

Както е известно „Берое“ пусна в продажба ВИРТУАЛНИ билети за своите контролни срещи в Турция. По този начин всеки желаещ ще има възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор. Билетите за втората контролна среща в Турция – срещу украинския „Днипро“ вече са в продажба.

Двубоят е насрочен за петък (28 януари) и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн.

Цената на билета е 10 лв. и няма ограничения в закупената бройка!”

“Напомняме, че освен това е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК

Разчитаме на доброто желание на всички да подпомогнат нашия любим отбор „Берое“ с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата.

Благодарим на всички, които помагат и ще подпомогнат любимия отбор!

Само Берое!”, се казва още в съобщение от клуба.