google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Това разкри селекционерът Дидие Дешан преди утрешния сблъсък срещу "Червения динамит".

Националният селекционер на Франция Дидие Дешан говори на официална пресконференция преди втория мач от груповата фаза на Световното първенство, който е срещу състава на Дания.

Специалистът заяви, че датчаните имат стойностен отбор и не бива да бъдат обект на каквото и да е подценяване.

“Освен гола, който допуснахме срещу Австралия, имаше още три ситуации, в които трябваше да се справим по-добре. Това изисква да направим подобрения. Има неща, върху които трябва да работим, въпреки че показахме качества в атака”, коментира Дешан.

“Усман Дембеле бе част от отбора и през 2018 г., въпреки малката си роля. След това имаше различни събития в живота му, сред които и много контузии. Сега е по-опитен, по-зрял, макар че си остава весел. Той има тази способност да поставя много сериозни проблеми на съперниковата защита с бързината и техниката си. Той даде страхотен пас за гола на Килиан”, продължи селекционерът на “петлите”.

“Винаги съм казвал и повтарям, че отборът на Дания е подценяван в сравнение с реалната му стойност. Те ни създадоха много неприятности и трябва да обърнем тенденцията, не става въпрос за реванш. Това е отбор, който може с лекота да смени системата си на игра, което създава проблеми на съперника”, допълни Дешан.