В Левски очакват Билал Бари да пристигне в сряда
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" платиха 100 000 лева за мароканеца на Монтана

Очаква се в сряда Левски да обяви шестото си ново попълнение тази зима. На „Герена“ трябва да пристигне нападателят Билал Бари, който вече е спазарен от Монтана.

Новакът в efbet Лига ще получи 100 000 лева за правата на мароканския таран, който беше желан от треньора Славиша Стоянович още в началото на зимната подготовка. Тогава обаче двете страни не успяха да стигнат до консенсус. Сделката сега обаче е факт и Билал Бари ще акостира на „Герена“, независимо дали столичани се разделят със звездата си Найджъл Робърта, съобщава „Тема Спорт“.

Мароканецът направи вчера възстановителна тренировка на „Огоста“, след като в неделя взе участие в двубоя срещу бъдещия си отбор- Левски. Нападателят не успя да блесне в сблъсъка със „сините“, който Монтана загуби с 0:2.

Роденият на 19 януари 1998 година Бари притежава и френски паспорт, а преди да се присъедини към Монтана есента, носеше екипа на румънския Конкордия, с който отбеляза 2 гола в 22 мача. Билал Бари е юноша на Ланс и има един мач за френския тим в Лига 2. Нападателят изигра 11 срещи с Монтана, в които се разписа на три пъти.