В Левски разкриха – “Юнайтед Груп” има интерес към клуба!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Търсим светло бъдеще за клуба, а преговорите ще продължат поне до Нова година", заяви Иво Ивков.

Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, разкри, че компанията “Юнайтед Груп” е изразила желание да придобие столичния клуб.

На стадион “Георги Аспарухов” е пристигнало писмо, с което собствениците на Саутхемптън са анонсирали официално своето намерение.

„Има интерес на нови инвеститори! Да, има интерес от страна на „Юнайтед Груп“. Аз ги потърсих, защото нашият главен инвеститор изнемогва с всички разходи. Пристигна писмо в клуба, с което тази компания изпрати свои представители. Те бяха в клуба преди финала за Купата. Имат принципен интерес и изпратиха писмо с намерение за придобиване на собственост на клуба. Не сме се договаряли за заплати още”, разкри Ивков.

“Търсим светло бъдеще за клуба. Искаме да продължим „Левски на левскарите“. Това за интереса и преговорите ще продължи поне до Нова година. Всички, които извадихме клуба от калта, ще се съберем, за да обсъдим този въпрос, заедно с членовете на сдружението”, продължи той.

“Левски трябва да се гордее, че има интерес от компания, собственик на клуб от Висшата лига, собственик на огромни предприятия у нас. Ще видим какво ще се случи. Към момента има писмо с намерение, но нищо друго“, каза още Иво Ивков.