google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Станимир Стоилов заяви, че "сините" имат бюджет, според който действат на пазара

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов говори преди медиите преди “сините” да заминат на лагера си в Боровец.

“Доволен съм от състоянието, в което дойдоха играчите. Всички са се отнесли сериозно към паузата. Надявам се и националите да се върнат здрави. И аз съм объркан точно какво трябва да правим – дали подготовка или директно да продължим да тренираме. Ще направим някаква смесица. Не искам да се занимавам с българския футбол. Гледам нещата в Левски да са добре.

“Търсим още едно ново попълнение, за да имаме повече конкуренция. Имаме от нашия си бюджет, който е определен за отбора. Отново бюджетът ще бъде по-малък и ще спестим някакви средства. Имаме идеи и се надяваме да решим нещата. Надявам се до седмица на подсилим отбора с ново попълнение. Допълнителни разходи няма под никаква форма да правя. Можем да си позволим още един играч да привлечем, ако намерим под някаква форма освобождаване от финансовите задължения към Здравко Димитров и Митков Костадинов. Най-важно е Левски да бъде спасен.

Идването ми в клуба беше да спасим Левски игрово и финансово. Спряхме пропадането. Левскарите няма от какво да се срамуват, когато играе отборът им. Финансово също се изчистиха много задължения към клубове и играчи. Там също нещата отиват към крайната си точка, което говори за работата на всички в клуба. С помощта на привърженици и спонсори успяхме да изчистим голяма част от задълженията. Остават някакви дребни задължения. Последното ни задължение е към фирмата за спортна екипировка. Там имаше обещание от Тити Папазов той да поеме тези задължения. Надявам се да си спази обещанията. Следващата стъпка е да изчистим задълженията към НАП”

“Хосе Кордоба е с травма, която според нас е минимална. Той ще почива около седмица и другата ще се присъедини към отбора. Направили сме му програма за възстановяване. Доброто ми впечатление от чуждестранните футболисти е, че и двамата бразилци, както и Хосе, предпочетоха да се възстановяват тук, а не да пътуват.”

U19 според нас е изключително измислена група, където се играе смесица между юношески и аматьорски футбол. Доста по-огромни са разходите за “Б” група, отколкото за “В” група. Между “В” група и U19 предпочетохме “В” група. Също така и таксите са доста по-високи за Втора лига”.

Левски за левскарите не върви според моите очаквания. Имаше някакви затруднения. Аз също очаквам за моето семейство. Колкото повече улесняваме достъпа до това Сдружение, толкова повече фенове ще се записват. Всички приходи, които дойдат, ще отидат в сметката на клуба за изчистване на задълженията. Няма нови дела. Надявам се, че Сдружението ще ни спаси от задълженията към НАП.”, заяви той.