google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Момчетата си говорят, че искат да играят финал и да спечелят Купата", сподели Станислав Генчев

Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев обяви, че неговите футболисти искат да играят финал в турнира Купата на България и да спечелят трофея. Младият специалист говори по доста теми около клуба преди началото на пролетния полусезон в efbet Лига.

“Подготовката премина повече от добре. Нямаме контузени играчи. Всички са здрави, което е най-важното. Има градация в играта ни. Това е отборът, с който разполагаме. Днес ще стане ясно дали ще имаме нов футболист. Не искам да споделя името на новия футболист, който искаме да привлечем. Новите се вписват много добре. Имаме добър колектив, което ни избутваше напред през първия полусезон”, заяви Генчев и добави, че не иска отборът му да допуска лесни голове.

“Купата е най-краткият път към Европа. На нашия стадион сме фаворити. Имаме реален шанс да отстраним Славия. Момчетата си говорят, че искат да играят финал и да спечелят Купата, а това е добре”, заяви треньорът на Локо София

В Пловдив се играе доста трудно. Имат вярна публика, която създава отлична атмосфера. В Ботев имат голям брой качествени чужденци. Изгледах няколко от приятелските им срещи. Отборът изглежда по-добре и съм сигурен, че ще имаме доста труден мач. Летвата към нас е вдигната. Чака ни доста по-труден полусезон, защото няма да има отбори, които да ни подценяват”, каза Генчев.