В Лудогорец потвърдиха новина на 7 Спорт – вземат офанзивен играч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Българският шампион Лудогорец е на крачка от привличането на още един футболист, съобщи директорът спортна администрация на клуба Георги Караманджуков.

По този начин той потвърди информацията на 7 Спорт за очакван в близките дни трансфер на офанзивен играч, който вече е бил харесан от наставника Павел Върба.

“Близо сме до още един футболист и се надяваме да го представим скоро,” коментира Караманджуков. “Желанието на треньорския щаб бе да бъдат привлечени офанзивни футболисти,” Скаутите определят няколко опции, от които треньорите избират.

“Ще има хора, които си тръгват, но никой няма да е като свободен агент. Ще взимаме само хора, които са на нивото и над нивото на настоящите.

“Търсим на поста централен нападател, но и поради ситуацията с Вандерсон, ще търсим и негов заместник.”

Бразилският халф Вандерсон претърпя операция след получена контузия в контролата с Монтана миналата събота и ще пропусне мачовете на отбора до края на годината.

Караманджуков разкри също така, че Лудогорец може да купи взетия под наем Бърнард Текпетей още догодина.

“Договорът е наем за две години с фиксирана опция за откупуване, която футболен клуб Лудогорец има право да я активира още следващата година,” заяви той.

“Не всеки ден нашият клуб, а и всички други клубове в България, се случва да представяме футболисти, които са играли във Втора и Първа Бундеслига.

“Искам да благодаря за професионалното отношение от ръководството на Шалке, за да се стигне до този трансфер.”