В Лудогорец вдигат на крака Дяков и Десподов за Царско село
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Капитанът на „орлите“ получи контузия преди близо месец

Лекарският щаб на Лудогорец прави всичко по силите си да вдигне на крака Светослав Дяков и Кирил Дес­подов за гостуването на Царско село, информира „Мач Телеграф“.

Капитанът на „орлите“ получи контузия преди близо месец –при визитата на Локо (Пд) на „Лаута“, загубена с 2:3. Дяков напусна терена при резултат 1:0 за разградчани, като само в рамките на няколко минути след неговото излизане, „черно-белите” стигнаха до пълния обрат.

Дяков играе важна роля в плановете на треньора Валдас Дамбраускас. По вре­ме на контролите, а също така и в официалните ма­чове на „орлите“, именно капита­нът беше футболис­тът, който изнасяше топката от вратаря. След контузията му цялостният облик на шампионите се промени, а Алекс Сантана, Абел Анисе, Стефан Баджи и дори Доминик Янков играеха като халфове.

Ки­рил Десподов пък пострада при влизане от страна на Алексан­дър Георгиев от тима на Арда. Тогава крилото на Лудогорец напусна терена с кръв по десния крак и заради това не тре­нира нормално през седмицата. Националът не бе в групата и за домакинството на Локо (Пд).