В поредния запис на Перес: Фиго е ко*пеле, точно като Раул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той е човекът, който прее*а съблекалнята. Тези двамата бяха гнилите ябълки - Раул и Фиго"

Поредната порция скандалния изказвания на Флорентино Перес бяха публикувани от вестник “Ел Конфидентиал” днес. Нападките на президента на Реал Мадрид в новите аудиофайлове са насочени към един от първите привлечени “галактико” Луиш Фиго, който през лятото на 2000-ата година замени Барселона с “лос бланкос” и се превърна в една от най-критикуваните към онзи момент в световни футбол. От “Ел Конфидентиал” уточняват, че записът с изказването на Перес е от септември 2006 година, когато той вече е напуснал в посока Интер.

“Фиго е човекът, който прее*а съблекалнята. Той е едно ко*еле, точно като Раул. Тези двамата бяха гнилите ябълки – Раул и Фиго,” се чуват нецензурните реплики на Перес.

Веднага последва и обида по адрес на друга ембелематична фигура – Гути, който е определен като идиот. “Той е овца, най-лошият си враг. Нека го наемат “Кадена Сер” (радио), ако искат да наемат един идиот. Той е идиот. И “Каде Коуп” също, ще оставя да виси, но няма да го пусна,” обявява Перес по повод бившя полузащитник на Реал.

В публикуваните по-рано записи атаките на Перес са насочени към Раул, Икер Касияс, Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо.