В Шотландия искат да видят Десподов като играч на Рейнджърс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Медиите в страната обърнаха специално внимание на звездното крило на "орлите".

В Шотландия дадоха съвет на ръководството на Глазгоу Рейнджърс да бъде привлечен фланговият нападател на Лудогорец Кирил Десподов.

Както е известно, преди няколко дни “светлосините” направиха треньорска рокада след раздялата с Джовани ван Бронкхорст.

На негово място дойде Мик Бийл и се очакват тепърва редица промени в “Джърс”.

“Журналистът Дийн Джонунс твърди, че на новия треньор на гранда са били обещани средства за да подсили отбора си по време на предстоящия януарски трансферен прозорец и това означава, че на Бийл ще бъде даден почти незабавен шанс да постави свой собствен отпечатък върху тима. Един от играчите, към които трябва да се насочи, е българският национал Кирил Десподов, който бе желан по-рано през годината”, анализират от “footballfancast.com”.

“Той може да бъде фантастично допълнение към отбора, който се насочва към втората половина на кампанията. Десподов може да бъде собствената версия на легендарния Христо Стоичков, тъй като 26-годишният играч някога беше оприличен на Камата от легендата Георги Димитров-Джеки. Десподов доказа, че може да предложи много качества в атака, въпреки че не се е доказал в голяма европейска лига, както неговият сънародник”, допълва изданието.