В Уотфорд вече са се примирили с изпадането в Чемпиъншип
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Трудно е да си представим, че може да се спасим, почти е невъзможно", отчете мениджърът на тима Рой Ходжсън.

В редиците на Уотфорд изглежда започнаха да се примиряват с изпадането си от английската Висша лига. Към момента “стършелите” се намират на предпоследната позиция във временното класиране на Премиър лийг с актив от 22 точки.

Поражението от Брентфорд в изминалия кръг от първенството пък направи задачата пред футболистите на Рой Ходжсън за спасение почти невъзможна, като дори самият мениджър вече изглежда е наясно със съдбата на своя тим.

“Трудно ще е, почти невъзможно. Натрупахме много загуби и малко победи, ако трябва философски да погледнем на нещата. Може би има вариант, в който да спечелим оставащите 6 мача и да оцелеем, но е трудно да си го представим при положение, че досега имаме толкова малко точки”, обясни Ходжсън.

“Наясно сме със съдбата си, но въпреки това ще опитаме всичко и ако изпаднем, да го сторим по достоен начин. Аз, разбира се, ще продължа да работя и докато имаме и математически шанс ще се борим, но истината е, че ще бъде ужасно трудно да се спасим”, каза още треньорът на “стършелите”.