google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Босненецът не престава да се изказва неприемливо

Ботев не успя да спечели в седми пореден мач, записвайки една от най-слабите серии в историята на клуба, но босненският наставник Азрудин Валентич продължи да досажда с неприемливите си изказвания.

Днес Канарчетата завършиха наравно – 1:1, срещу Черно море, а това означаваше, че пловдивският тим не е изпитвал радостта от победата в 39 дни.

Очевидно стандартите на Валентич са доста далеч от онези, с които е свикнал Ботев, тъй като и днес треньорът засипа с похвали играчите си.

“Имахме добра организация, правихме добре прехода в защита,” заяви той. “През първото полувреме създадохме три добри възможности, но не успяхме да отбележим. Те обаче го направиха от статично положение. Направих 6 ротации, защото мачовете са много близо един до друг.

“Дадохме отпор на съперника. Трябваше да реагирам, ако искахме да вземем поне една точка. Мачът беше много отворен, беше много емоционално. Една точка е добре. Сега имаме още два мача, за да приключим добре сезона.

“Атанас Илиев игра добре в последните три двубоя, създаваше шансове. Днес успя да отбележи много красив, английски гол. Той е много полезен за нас.

“Феновете ни дадоха много любов, показаха, че ни обичат, подкрепиха ни и казаха, че са зад нас, каквото и да се случва. Хората, които разбират от футбол, знаят колко добре играхме през първото полувреме. Имам страхотни футболисти.

“Левски в момента е много по-добър отбор от този, срещу който играхме за последно. Знам, че за феновете този мач е много сантиментален, но за мен са само 3 точки. Ще направим всичко по силите си, за да не загубим.”