google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се, че през следващия сезон ще бъдем по-добри", амбициран е босненецът.

Старши треньорът на Ботев Пловдив – Азрудин Валентич, сподели впечатленията си след равенството 0:0 срещу ЦСКА на “Българска армия” в двубой от предпоследния кръг в Първа лига.

Наставникът на гостите призна, че напрежението в лагера на “червените” преди срещата се е отразило и на неговите играчи.

„Можеше да играем без нерви и напрежение. При ЦСКА ситуацията е странна, малко деликатна. Това се отрази дори върху моя отбор. Най-вече се видя в първите 5-6 минути, когато можехме дори да загубим мача. След това започнахме да играем, така както искахме. Всички мислим сега дали ще се класираме за Европа. Аз искам отборът ми да се развива, да се качи на следващото ниво. Ако искаме да играем в Европа, трябва да се представяме по-добре”, убеден е Валентич.

„Дойдохме тук, за да спечелим точки. В крайна сметка равенството ни е достатъчно. На фона на цялото ни представяне през сезона, мисля, че класирането ни е заслужено. Имаме много играчи, които висят с картони. Трябваше да взема правилни решения, за да запазя тези играчи за плейофа”, добави специалистът.

„Не знам кой ще бъде наш съперник. Това не зависи от нас. ЦСКА 1948 и Берое са добри отбори. Ние ще бъде домакини, а ние сме доста силен отбор у дома. Надявам се, че през следващия сезон ще бъдем по-добри”, завърши Валентич.

Снимка: startphoto.bg